Tko smo

Hotel Express International već 30 godina predstavlja najveći svjetski hotel diskont program

 
Norveška tvrtka Hotel Express International osnovana je 1987. godine. HEI je prvobitno osmišljen kao klub putnika kojima osnovom brojnosti članova osigurava najveće moguće popuste u direktnim pregovorima s hotelima članovima. Brinući se o više od 3,5 milijuna članova u 60 zemalja svijeta, HEI je izrastao u kompaniju koja danas – ne samo svojim članovima, već i svojim poslovnim partnerima – najvećim svjetskim korporacijama, pruža mogućnost nevjerojatnih ušteda i pogodnosti.

Ugovorima s hotelima partnerima, koji su također članovi velike HEI obitelji, njih više od 50.000 širom svijeta – HEI svojim članovima garantira popuste do 50% na standardnu cijenu hotela. Osim u hotelima partnerima, HEI članovima garantiramo najnižu cijenu u više od 150.000 hotela dostupnih na HEIOnline portalu. Možda se pitate koja je razlika između hotela partnera i hotela na HEI online portalu? S hotelima partnerima potpisani su dugogodišnji ugovori o suradnji kojima hoteli HEI članovima donosiocima kartica garantiraju ugovoreni popust na standardnu cijenu hotela. Rezervacija i plaćanje ovih hotela ugovara se ili direktno s hotelom ili uz pomož agenta u HEI uredu. HEIOnline hoteli nemaju ugovor s HEI-jem već s nekim od najvećih svjetskih hotel provajdera, koji je potom sklopio ugovor s HEI-jem i stavio nam na raspolaganje slobodne hotelske kapacitete uz popuste koje je provajder dogovorio s HEI-jem. Rezervacije u ovim hotelima rade se online na HEIOnline portalu a plaćanje je prilikom rezervacije, kreditnom karticom.

Osim popusta na hotelski smještaj, HEI svojim članovima danas nudi i brojne druge pogodnosti i poizvode:

  1. HEI Business – ugovarateljima ove usluge HEI nudi organizaciju poslovnih putovanja za sve djelatnike, uz garanciju najniže cijene, i velike uštede na troškovima službenih putovanja.
  2. HEI putnička agencija – organizacija putovanja koristeći sve pogodnosti dostupne HEI članovima. HEI se specijalizirao u organizaciji poslovnih putovanja i luksuznih individualnih taylormade putovanja.
  3. HEI članstvo
  4. HEI Online – pristup booking portalu zatvorenog tipa uz garanciju najniže cijene (pristup moguć samo uz pristupni kod)
  5. HEI Online brending – brendiranje i ustupanje na korištenje HEI Online sustava rezervacija – namijenjeno korporacijama s većim brojem uposlenika, klijenata, kupaca ili korisnika. Vlastiti booking portal izgledom prilagođen brendu klijenta.

OPĆI UVJETI

kolaz