HEI business


Osobni agent

Sažetak: Posvetite se svojim zadacima za sve ostalo tu je Vaš osobni agent. Opušteno i – začudo – jeftinije!

Daleko od kuće, svašta može krenuti naopako, doduše rijeđe kada Vaše putovanje povjerite profesionalnom timu. Međutim ni najprofesionalniji tim ne može predvidjeti kašnjenje ili otkaz leta, loše vremenske uvjete, gubitak mobitela ili jednostavno internet veze.

U tim slučajevima, svakako je dobro znati da postoji netko kome je jedina briga da Vaše putovanje protekne u savršenom redu i tko će brinuti o Vama – Vaš sobni agent.

Smanjenje troškova

Sažetak: Uštedite na troškovima putovanja. Prilikom sljedećeg putovanja napravite sve rezervacije, i potom NAS tražite ponudu. Ponudit ćemo kvalitetnije – i začudo – jeftinije!
Mogli bi Vam pričati da je Vaše vrijeme najvrijednije što imate, jer ma koliko se Vi trudili i što god radili – jednom kad ga nemate, ne možete ga kupiti. Međutim, to već i sami znate pa ćemo se okrenuti banalnijim stvarima.
Za početak, recimo da je HEI predstavnik norveške tvrtke koja već 35 godina i s više od 4 milijuna putnika predstavlja najveći hotel diskont program u svijetu. Sve cijene HEI ugovara na bazi više od 4 milijuna klijenata i stoga Vam sa sigurnošću možemo garantirati najpovoljnije cijene na tržištu.

• Avio karta – treba li Vam zaista prijavljena prtljaga za 2 dana putovanja? 

Jesu li niskobudžetni letovi zaista najjeftinija opcija?

Znadete li za koje se letove morate chekirati u zračnoj luci a za koje check in možete napraviti i online?

• Znadete li u koje države ne možete ući bez police putnog zdravstvenog osiuranja?  

Ako ne znate odgovore na sva ova pitanja, već ste izgubili i novac i vrijeme.

• Hotel – Hoteli i dalje prilikom direktnih rezervacija naplaćuju visoke “standardne cijene noćenja” iako provajderima koji taj isti smještaj prodaju na brojnim online tražilicama prodaju uz znatne popuste. Međutim, potreban Vam je elektronski račun i ne možete smještaj rezervirati online po niskim cijenama. Upravo zato postoje agencije, koje Vam taj smještaj mogu prodati po znatno nižim cijenama i isposatviti Vam za to elektronski račun.

Osim toga, znate li u kojoj državi ne morate plaćati boravišnu pristojbu ako putujete poslovno?

• Transferi – taxi vožnja može biti iznimo skupa kad se radi o aerodromskim transferima, a još i skuplja naletite li na nelicenciranog taksistu u Ateni.

HEI svojim putnicima ugovara taxi transfere s najvećim svjetskim transfer provajderom koji licencirane taxi usluge nudi na gotovo svim svjetskim aerodromima i po unaprijed ugovorenoj cijeni.

Željeznička mreža u Europi vrlo je razvijena, to je razlog što karte za vlakove prodaje nekoliko velikih svjetskih provajdera. Tko trenutno nudi posebnu akciju, tko će Vam u cijeni ponuditi posebne usluge i flex tarife – to najbolje znaju agenti koji svakodnevno provjeravaju cijene karata.

 

 

Plaćanje

Sažetak: Ponudit ćemo način plaćanja koji Vam najviše odgovara. Jednostavnije i – začudo – jeftinije!
Za razliku od online booking portala i trgovaca avio karata, HEI je mnogo fleksibilniji.

Napravit ćemo rezervacije, poslat Vam ponudu, plaćanje možete izvršiti predračunski, po računu uz narudžbenicu, ili kreditnim karticama. A vašoj tvrtci ćemo poslati elektronski račun.

Zaboravite korištenje osobnih kreditnih kartica, plaćanja i refundacije – HEI će način plaćanja prilagoditi Vašim potrebama i navikama. Što se Vašeg putovanja tiće, možete na put krenuti bez jedne lipe – HEI će izvršiti sva plaćanja i ispostaviti Vam račun za cjelokupan trošak putovanja. U vrijeme svakodnevnih krađa podataka i kopiranja kreditnih kartica, vjerujemo da i Vama srce svaki puta brže zatuče kad morate utipkati kontrolni broj svoje kartice. 

Organizacija seminara/kongresa

Organizacija seminara i kongresa u Hrvatskoj i inozemstvu.

– Organizacija prostora za predavanja, hotelskog smještaja, pansionskih i vanpansionskih obroka, prijevoza putnika i transfera

– Administracija gostiju

– Tisak materijala

– Mediji

Zašto HEI?

– Pouzdan partner

– Smanjena administracija

– Transparentnost

– Uštede

– Garantirano najniža cijena hotelskog smještaja

– Individualan pristup svakom putovanju

– Organizacija transfera

– Osobni agent na raspolaganju 24/7

 

Obrazac za online upit

REZERVACIJA – UPIT

 


 

 

Poslovna putovanja/ Konferencije/ Seminari

 

• Avio karte • Transferi • Hoteli • Kotizacije • Osobni agent

Globalizacija – razlog zbog kojeg putavanja postaju sve više dijelom našeg života a naročito našeg poslovanja.
Poslovna putovanja nisu tek odlazak van mjesta prebivališta za koja moramo spakirati kofer, sjesti u avion i vratiti se kući. O dogovorima i prezentacijama koje odrađujemo na tim putovanjima sve više ovise naši poslovni uspjesi. Stoga unaprijed moramo osigurati sve uvjete kako bi to putovanje bilo kvalitetno pripremljeno i profesionalno organizirano. Zadnje što nam treba jednom kad krenemo na put – su stres i izvanredne situacije. Da do toga ne bi došlo – tu su profesionalci! Ljudi čija je jedina briga i zadača osigurati Vam kvalitetno putovanje, udoban smještaj i isplanirati Vaše vrijeme kako biste se Vi u potpunosti posvetili svojim zadacima.

Brojne tvrtke i državne institucije danas koriste sredstva iz fondova EU. Transparentnost troškova iznimno je važna za sve korisnike takvih sredstava. To je razlogom što gotovo svi 
Agencija HEI (Hotel Express International) specijalizirana je upravo za poslovna putovanja. 35 godina iskustva i više od 4 milijuna putnika koji su poklonili svoje povjerenje uredima ove norveške tvrtke najbolja su garancija kvalitete i ušteda.

Ugovorite HEI business uslugu za svoje djelatnike, povećajte njihovu učinkovitost, kvalitetu smještaja i prijevoza, smanjujući pritom troškove poslovnih putovanja. Omogućite im poslovna putovanja bez stresa.

REKLI SU O NAMA

 
Kraj je godine i prilika je da konačno, ne samo privatno, čestitkom gđi Arijani Krizel za uspješnu novu i zahvalom za učinjeno u protekloj, i javno zahvalim njoj i cijeloj ekipi agencije za izuzetnu pomoć u ostvarivanju mojih putovanja. Budući da je vrlo često to bilo „u posljednji trenutak“, da nije bilo njih vjerojatno ponekad ne bih ni otputovao. Posebno se to odnosi na dva putovanja u New York kad je, zbog pomicanja datuma odlaska, „u roku keks“ trebalo pronaći najpovoljniju kartu. Tijekom boravaka u New Yorku osvjedočio sam se da se u Velikoj jabuci doista „nikad ne spava“. No, moje iskustvo s HEI jednako je tako, uvijek je tamo, ne znam doista kako, gđa Arijana koja će vam u najkraćem vremenu odgovoriti i predložiti za vas najbolje rješenje. I izabrati hotel koji vam cjenovno, ali ponajviše i smještajem, što je ponekad važnije, najviše odgovara. A da ne kažem pružiti savjet u pogledu restorana ili izložbe ili predstave koju u tom gradu vrijedi posjetiti. I tako, sada već barem dvanaestak godina, uvijek kad god je trebalo, neovisno radilo se o jednostavnoj ili složenijoj molbi. I uvijek je sve bilo izvrsno! I uvijek beskrajno strpljenje! Koliko ga ima najbolje se pokazalo kad je HEI agencija organizirala međunarodnu znanstvenu konferenciju koju je organizirao jedan član moje obitelji. Zbog toga sam HEI agenciju i gđu Arijanu Krizel, voditeljicu poslovnice, s velikim povjerenjem naširoko preporučio mojim prijateljima i poznatima. A neki od njih su i te kakvi putnici, ne samo poslovna putovanja, već najzahtjevniji u pogledu organizacije privatnih putovanja ili su na rukovodećim mjestima u ustanovama obrazovanja i znanosti te su domaćini različitih skupova. Bilo mi je zadovoljstvo čuti riječi pohvale o kvaliteti usluge koja im je pružena. Zato na kraju, velika zahvala gđi Arijani i HEI agenciji na do sada mi pruženoj pomoći i iskrene želje za što uspješniju novu godinu. Sretna nova godina i svim brojnim korisnicima usluga HEI agencije. Što se tiče naših budućih putovanja ili konferencija i ispunjavanja ne znam kako posebnih želja, znamo da smo u najboljim rukama! Čak i onda kad se javimo tek par dana prije putovanja ili kad je do konferencije ostalo vrlo malo vremena!

 


Prof. dr. sc. Hrvoje Sikirić
Pravni fakultet Sveučilište u Zagrebu
 
__________________________
 
Nakon dvije godine suradnje s HEI agencijom, mogu izraziti samo veliko zadovoljstvo uslugom. Posebno smo zadovoljni zbog znatnih ušteda na troškovima poslovnih putovanja koje smo ostvarili u suradnji s HEI agencijom.

Prof.dr.sc. Davor Derencinovic, sudac Europskog suda za ljudska prava / redoviti profesor, Pravni fakultet – Sveučilište u Zagrebu
 


 

Organizaciju svih mojih putovanja u posljednje dvije godine prepuštam agenciji HEI. Iznimno sam zadovoljna i organizacijom i cijenom usluga.
Puno putujem i uvijek sam uživala u pripremi putovanja, letova i hotela koji će mi odgovarati, međutim u posljednje vrijeme to sam prepustila agenciji. Sva moja putovanja su besprijekorno organizirana, a ako što i zapne, jer moguće je da letovi kasne ili budu otkazani, na raspolaganju mi je agent koji će mi uvijek pomoći riješiti bilo koji problem. Moja je briga jedino da se dobro pripremim i odradim posao zbog kojeg putujem. Svojim kolegama i prijateljima uvijek preporučam HEI agenciju.


Izv. prof. dr. sc. Kosjenka Dumančić, prodekan za poslovanje i infrastrukturu Ekonomskog fakulteta u Zagrebu
 

 
HEI agenciju preporučio mi je poslovni partner. Sada već neko vrijeme organizaciju svih svojih poslovnih i privatnih putovanja prepuštam HEI-u i iznimno sam zadovoljan i organizacijom putovanja i cijenom usluge.
Osobni agent uvijek mi je na raspolaganju, hoteli su uvijek visoke kvalitete, transferi i letovi uvijek odlično odabrani a cijene niže no što bi ih sam mogao postići bilo direktno u hotelu ili na online booking portalu. U svakom slučaju HEI agencija je pouzdan partner s kojim se veselim svakom sljedećem putovanju i rado bi je preporučio svakom putniku.
Marijo Dujmović
Prokljan d.o.o.
 

 
My experiences with HEI Croatia are both regarding professional as well as private traveling. And in both spheres I am extremely happy with their services. Although no all around the clock service is officially provided, the head of the office in Zagreb responds almost instantly and regardless of day in the week or hour of the day or even from vacation or on public holidays. I have an extraordinary cooperation that has meanwhile outgrown the usually business relationship, which leaves me feeling I am not only one of many customers, but really a person that is being taken care of individually. Picking out one of the many trips HEI Zagreb organised for me it would definitely be the last minute trip and accommodation in Moscow for the football world cup finals Croatia France. In only a few minutes and 2 days before the finals they not only got me a flight for me, my husband an our 2 boys, but also a very cheap dream apartment only 10 minutes walking distance from the stadion. This was close to a miracle and so are the HEI staff in Zagreb. Spectacular!!!

Ass. prof. dr. sc. Anna-Maria Getos Kalac / PhD, LL.M. (Freiburg)/ Head of the Max Planck Partner Group
 

 
I wholeheartedly recommend HEI agency for the organization of itinerary. Every time I needed either business or private trip, my personal agent was instantly available, even in the middle of night. In addition, agency is cost conscious, trying every time to find the best possible option within the available budget. Agents personality and cheerfulness makes even the gloomy day shine. I know that my traveling is safe and that agent is there to help when HEI is the organizer. Even more, when I organized a conference, every communication between guest lecturers regarding the itinerary and hotel accommodation went through HEI agency and it was huge help. Also from the guests, there was no complaint only praise for agents and HEI agency.

Sunčana Roksandić Vidlička,
Head Croatian Unit UNESCO Chair in Bioethics
Head Jean Monnet Advanced Seminar in EU Criminal Law and Policy
 

 
S HEI agencijom putujem već nekoliko godina. Bez obzira planiram li put na drugi kraj svijeta u društvu važnih poslovnih partnera ili mije potrebna hitna rezervacija hotela u subotu navećer dok se već vozim prema garaži hotela. Moj osobni agent više nije samo savjetnik za putovanja već i draga prijateljica iako se nikada nismo sreli. Zanemarimo li odličnu i ugodnu komunikaciji, organizacija svih mojih putovanja uvijek je vrhunska, bez obzira trebam li vrhunske hotele ili samo mjesto za prespavati, letovi su uvijek pomno odabrani a transferi točni i ugodni. Na posljetku, od kad putujem s HEI agencijom – štedim i novac jer mi uvijek nude cijene niže od onih koje bih imao u vlastitoj organizaciji. HEI agenciju uvijek preporučam svojim poslovnim partnerima i prijateljima i njihova iskustva s agencijom su jednako pozitivna kao i moja.
Ivan Lukavečki,
Posiflex d.o.o., Vage Lukavečki d.o.o., Star plus d.o.o., Euroyacht d.o.o.
 

 
“Često putujem poslovno i prijatelj mi je preporučio HEI agenciju. Već četiri godine koristim njihove usluge i poslovna putovanja jednostavno su postala manje stresna. Putovanja su organizirana do detalja tako da se u cijelosti mogu posvetiti poslu zbog kojeg putujem. Uz to, od kad koristim usluge HEI agencije putovanja su i jeftinija, a hoteli kvalitetniji. U posljednje vrijeme agenciji HEI prepuštam i organizaciju mojih privatnih putovanja. Bez obzira radi li se samo o vikendu u Austriji ili dvotjednom putovanju po Japanu, nevjerojatno je koliko je sve uvijek dobro organizirano, moja obitelj i ja radujemo se svakom novom putovanju i očekujemo ga bez imalo stresa. Hvala vam!”
Zlatko Horvat, Zagreb
 

 
Već nekoliko godina koristim usluge HEI agencije i za poslovna i za privatna putovanja i vrlo sam zadovoljan.
Profesionalna usluga i nevjerojatno povoljne cijene naravno vrlo su bitne, međutim detalji o kojima osobni agent vodi računa i razmišlja, jednostavno su van pameti (u najboljem mogućem smislu) i mislim da više nikada neću ni pokušati sam organizirati putovanje.
Dr.sc. Mislav Majer , Zagreb – Hrvatska
 
5