Honeymoon

BRAČNA PUTOVANJA

Bračno putovanje mora biti nezaboravno, bez obzira radi li se o nekoliko dana u zagralju luksuza na privatnom otoku ili o epskoj istraživačkoj avanturi. Mi za vas možemo iskrojiti gotovo sve što želite.

Vaše bračno putovanje mora biti najmagičniji odmor koji ste ikada imali. Prilika da zajedno ispunite snove i proslavite početak zajedničkog života na spektakularan način bez obzira radi li se o avanturi od Meksika do Costa Rica-e ili lijenom vikendu u Istri.

Svako bračno putovanje planiraju naši stručnjaci koji će u obzir uzeti vaš budžet, vrijeme i razmišljanja o tome kakvo putovanje želite. Putovanje može sadržavati zalazak sunca na Baliu ili gondole u Veneciji, zvjezdano nebo u pustinji ili pjev ptica kišnih šuma. Ili, ako još niste odlučili gdje želite poći, možemo Vas savjetovati o najboljim destinacijama ovisno o godišnjem dobu, dužini putovanja i budžetu – bez obzira radi li se samo o vikendu ili dužem putovanju.

Suprotno uvriježenom mišljenju, koristeći usluge profesionalaca pri organizaciji putovanja – uvijek ćete dobiti veću vrijednost za Vaš novac. Pred Vama su mjeseci planiranja do sad najvažnijeg dana u životu – vašeg vjenčanja, stoga prepustite nama brigu oko bračnog putovanja a vi se posvetite organizaciji vjenčanja i jedno drugome.