Poslovni


Planiranje

Sažetak: Želite li bezbrižno krenuti na put i konačno uživati i na poslovnim putovanjima - angažirajte profesionalce. Sigurnije je i - začudo - jeftinije!

Destinacija Vam je svakako poznata prije polaska na put, jednako kao i datumi Vašeg putovanja, međutim sve ostalo tek treba isplanirati
- avio karta prilagođena Vašem itineraru i preferencijama, to ćete pronaći, ali treba li Vam za 2 dana i prijavljena prtljaga ili ne? možete li se checkirati online iz topline svoga doma ili čete morati čekati dva sata na aerodromskom šalteru? što se događa kada Vam otkažu let? hoćete li stići na sastanak?
- ako je nemoguće izbjeći duža čekanja na aerodromu, tada ih svakako treba učiniti što ugodnijima - zato su VIP aerodromske čekaonice svakako odlična alternativa, ali možete li kupiti ulaznicu ako niste član neke od bezobrazno skupih Priority programa?
- transferi od aerodroma do grada ili hotela, ponekad je jednostavno, ali ponekad je potrebno više od sreće da bi stigli do svog hotela ili mjesta sastanka
- hotel 4* ne mora bit i kvalitetan hotel, a iako Vam se na karti učinilo da je hotel samo par ulica od mjesta sastanka - na kraju dana moguće je da ćete završiti u hotelu koji je nekada davno možda i imao 4* a blizu mjesta sastanka je zaista jedino na karti jer do njega ne vozi niti jedno javno prometalo a između glavne ulice i hotela prepriječio se mračan pothodnik zbog kojeg Vam se pretrčavanje autoputa odjednom čini kao sasvim prihvatljiva ideja

Tisuću pitanja, stotinu mogućnosti za pogrešku i kao da nije dovoljno da Vam se na to putovanja u stvari uopće ne ide, nego sad još brinete i hoće li sve proći u redu?

Jedan je način da izbjegnete sva ova pitanja - angažirajte profesionalce koji će Vam pomoći pri odabiru avio karte, organizirati aerodromske transfere, osigurati kvalitetan hotel, proučiti karte javnog prijevoza i dati Vam kvalitetne savjete i konačno ako Vam ostane nešto slobodnog vremena, provjerit ćemo što možete učiniti i s njime.

Osobni agent

Sažetak: Posvetite se svojim zadacima za sve ostalo tu je Vaš osobni agent. Opušteno i - začudo - jeftinije!

Daleko od kuće, svašta može krenuti naopako, doduše rijeđe kada Vaše putovanje povjerite profesionalnom timu. Međutim ni najprofesionalniji tim ne može predvidjeti kašnjenje ili otkaz leta, loše vremenske uvjete, gubitak mobitela ili jednostavno internet veze.

U tim slučajevima, svakako je dobro znati da postoji netko kome je jedina briga da Vaše putovanje protekne u savršenom redu i tko će brinuti o Vama.

Vaš osoban agent - čovjek čiji broj mobitela znate napamet, kojeg možete zvati u bilo koje doba trajanja Vašeg putovanja i zatražiti pomoć u rješavanju zapreka i hitnih situacija.

Smanjenje troškova

Sažetak: Uštedite na troškovima putovanja. Prilikom sljedećeg putovanja napravite sve rezervacije, i potom NAS tražite ponudu. Ponudit ćemo kvalitetnije - i začudo - jeftinije!
Mogli bi Vam pričati da je Vaše vrijeme najvrijednije što imate, jer ma koliko se Vi trudili i što god radili - jednom kad ga nemate, ne možete ga kupiti. Međutim, to već i sami znate pa ćemo se okrenuti banalnijim stvarima.
Za početak, recimo da je HEI predstavnik norveške tvrtke koja već 30 godina i s više od 3,5 milijuna putnika predstavlja najveći hotel diskont program u svijetu. Sve cijene HEI ugovara na bazi više od 3 milijuna klijenata i stoga Vam sa sigurnošću možemo garantirati najpovoljnije cijene na tržištu.

• Avio karta - treba li Vam zaista prijavljena prtljaga za 2 dana putovanja? Ne, osim ako ne putujete na sajam na koji ste ponijeli dva kofera prospekata, zaista Vam ne treba - zato je nemojte plaćati. Ali svakako razmislite o plaćanju dodatne asistencije ili osiguranje od otkaza putovanja. Online kupovina karata samo naizgled je jeftinija, ali jeste li ikada provjerili ispis računa svoje kreditne kartice? Koliko ste platili transakciju? 14 Eur ili čak i više - ali to Vam nitko nije rekao. Je li Vam prtljaga u cijeni, ili ćete platiti dodatnih 500 kn na aerodromu kad pokušate predati kofer? Putujete u Kinu - esu li u cijenu karte uračunate aerodromske takse ili ćete još jednom svoju kartu platiti prilikom check ina?

Ova jeftina online kupnja, često ispada najskuplja.

• Hotel - pronašli ste na online booking portalima idealan hotel i cijena Vam se čini odličnom! HEI će Vam ponuditi najbolju cijenu - a ako ipak pronađete nižu cijenu na bilo kojoj online tražilici - Vaš ćemo račun umanjiti kako bismo održali obečanje najniže cijene.

• Transferi - taxi vožnja može biti iznimo skupa kad se radi o aerodromskim transferima, a još i skuplja naletite li na nelicinciranog taksistu u Ateni.

HEI svojim putnicima ugovara taxi transfere s najvećim svjetskim transfer provajderom koji licencirane taxi usluge nudi na gotovo svim svjetskim aerodromima i po unaprijed ugovorenoj cijeni.

Željeznička mreža u Europi vrlo je razvijena, to je razlog što karte za vlakove prodaje nekoliko velikih svjetskih provajdera. Tko trenutno nudi posebnu akciju, tko će Vam u cijeni ponuditi posebne usluge i flex tarife - to najbolje znaju agenti koji svakodnevno provjeravaju cijene karata.

 

 

Plaćanje

Sažetak: Ponudit ćemo način plaćanja koji Vam najviše odgovara. Jednostavnije i - začudo - jeftinije!
Za razliku od online booking portala i trgovaca avio karata, HEI je mnogo fleksibilniji.

Napravit ćemo rezervacije, poslat Vam ponudu, a plaćanje možete izvršiti predračunski, kreditnim karticama u jednom ili više obroka, a ukoliko ugovorite Business uslugu ili ste stalan klijent odobrit ćemo Vam i odgodu plaćanja.

Zaboravite korištenje osobnih kreditnih kartica, plaćanja i refundacije - HEI će način plaćanja prilagoditi Vašim potrebama i navikama. Što se Vašeg putovanja tiće, možete na put krenuti bez jedne lipe - HEI će izvršiti sva plaćanja i ispostaviti Vam račun za cjelokupan trošak putovanja. U vrijeme svakodnevnih krađa podataka i kopiranja kreditnih kartica, vjerujemo da i Vama srce svaki puta brže zatuče kad morate utipkati kontrolni broj svoje kartice.

Obrazac za rezervaciju

Podaci koje nam dostavite putem kontaktnih obrazaca
- neće biti pohranjeni u bazama podataka
- koristi će se isključivo kako bismo Vam poslali jednokratnu ponudu
- neće biti distribuirani drugim subjektima
- neće se koristiti za potrebe marketinga, oglašavanja i slanje oglasnih materijala

  Osobni podaci
  ______________________

  Podaci o rezervaciji

  Are you EISS member?
  NeDa

  Imena svih putnika

  Preferirani hotel ili lokacija hotela


  JednokrevetnaJednokrevetna - QS/KSDvokrevetnaDvokrevetna - twinTrokrevetnaApartman

  Obroci
  DoručakSamo noćenje

  Transferi
  TaxiVlakAutobus

  _________________________

  Napomenite ukoliko želite izdvojeni račun za privatni dio putovanja/ dodatnog gosta ili uslugu.

  Organizacija seminara/kongresa

  Organizacija seminara i kongresa u Hrvatskoj i inozemstvu.

  - Organizacija prostora za predavanja, hotelskog smještaja, pansionskih i vanpansionskih obroka, prijevoza putnika i transfera

  - Administracija gostiju

  - Tisak materijala

  - Mediji

  Zašto HEI?

  - Garantirano najniža cijena hotelskog smještaja

  Agencija HEI svojim klijentima nudi najnižu dostupnu cijenu hotelskog smještaja i u slučaju da klijent pronađe i na internetu (booking portali) cijenu koja je za isti smještaj i pod istim uvjetima niža od naše ponude, smještaj će mu biti naplaćen po nižoj cijeni. HEI cijene ugovara direktno s hotelima na godišnjoj razini za više od 3 milijuna putnika što nam garantira najveće popuste, a cijene su oslobođene visokih provizija što ih obračunavaju booking portali. Stoga su naše cijene niže i od standardnih cijena koje će vam ponuditi hotel i od najniže dostupne internetske cijene koju ćete pronaći na booking portalima.

  - Individualan pristup svakom putovanju

  Znamo da je našim klijentima vrlo važno da budu smješteni u kvalitetnom hotelu koji se nalazi što bliže mjestu održavanja sastanka, stoga uvijek nastojimo odabir hotela prilagoditi njihovim potrebama. Biramo hotele visoke kvalitete vodeći računa i o cijeni jer nam je podjednako važno zadovoljstvo putnika kao i poslodavca.

  - Organizacija transfera

  Aerodromski transferi nisu uvijek jednostavni. Ponekad su potrebni i transferi vlakom ili autobusom. Ako je raspored zgusnut s obzirom na trajanje sastanka i vrijeme leta, ponekad je kvalitetan i brz transfer ključan i može donijeti višestruku korist jer putnici ne trebaju ranije napuštati sastanke i seminare ili ostajati dan duže na putovanju. 

  - Ostale pogodnosti

  Ponekad u troškovi transfera za 2-3 putnika vrlo skupi, tada je isplativiji najam vozila. Za naše klijente osiguravamo najam kod provjerenih partnera i po posebnim diskontnim cijenama. Duga čekanja na aerodromima mogu biti vrlo naporna i skupa zbog visokih cijena usluga. Ulaznice za aerodromske salone tada mogu biti vrlo korisne a našim klijentima i njih omogućujemo uz popuste do 50%. Svim našim putnicima nudimo i putno osiguranje uz popuste, što je poslodavcima iznimno važno, jer nezgode koje se mogu dogoditi za vrijeme trajanja poslovnog putovanja mogu im prouzročiti velike izdatke.

  - Osobni agent na raspolaganju 24/7

  U agenciji nam je najbitnija sigurnost i udobnost za naše putnike. Kad čovjek kreće na put to je uobičajeno vrlo stresno, bez obzira putuje li često ili samo povremeno. Stoga nam je vrlo važno da naši putnici znaju da u svakom trenutku iza sebe imaju agenta koji će im pomoći u svakoj nepredvidivoj situaciji i riješiti njihov problem.

  - Pouzdan partner

  Klijenti agencije HEI uglavnom su javne i državne institucije ali i brojne kompanije čiji uposlenici zbog prirode  poslovanja često putuju. Naši su klijenti između ostalog Pravni i Ekonomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Rektorat Sveučilišta u Zagrebu te Središnje klirinško depozitno društvo. A što njihovi uposlenici - naši putnici kažu o suradnji i uslugama agencije HEI, možete pročitati u prozoru desno.

  - Administracija

  Izrada rezervacija, plaćanje hotelskog smještaja, karata za vlak, autobusnih karata, transfera, taxija i kotizacija. HEI će za svoje klijente izvršiti sve rezervacije i plaćanja te ispostaviti konačan račun, čime se smanjuje potreba za gotovinskim akontacijama i refundacijama te knjiženjem gotovinskih računa i sl.

  - Uštede

  HEI za svoje korporativne klijente svake godine radi detaljnu analizu ostvarenih putovanja i troškova, te s priličnom preciznošću možemo konstatirati da se uštede koje naši klijenti ostvaruju na službenim putovanjima kreću u prosjeku 24% u odnosu na troškove putovanja prije suradnje s HEI agencijom.

  Poslovna putovanja

  Globalizacija – razlog zbog kojeg putavanja postaju sve više dijelom našeg života a naročito našeg poslovanja.
  Poslovna putovanja nisu tek odlazak van mjesta prebivališta za koja moramo spakirati kofer, sjest u avion i vratiti se kući. O dogovorima i prezentacijama koje odrađujemo na tim putovanjima sve više ovise naši poslovni uspjesi. Stoga unaprijed moramo osigurati sve uvjete kako bi to putovanje bilo kvalitetno pripremljeno i profesionalno organizirano. Zadnje što nam treba je stres pred putovanje i izvanredne situacije jednom kada na put krenemo. Da do toga ne bi došlo – tu su profesionalci! Ljudi čija je jedina briga i zadača osigurati Vam kvalitetno putovanje, udoban smještaj i isplanirati Vaše vrijeme kako biste se Vi u potpunosti posvetili svojim zadacima.
  Agencija HEI (Hotel Express International) specijalizirana je upravo za poslovna putovanja. 30 godina iskustva i više od 3,5 milijuna putnika koji su poklonili svoje povjerenje ovoj norveškoj tvrtci najbolja su garancija kvalitete i ušteda.

  Nakon dvije godine suradnje s HEI agencijom, mogu izraziti samo veliko zadovoljstvo uslugom. Posebno smo zadovoljni zbog znatnih ušteda na troškovima poslovnih putovanja koje smo ostvarili u suradnji s HEI agencijom.
  Prof.dr.sc. Davor Derencinovic, Prodekan, Pravni fakultet – Sveučilište u Zagrebu

  Već nekoliko godina koristim usluge HEI agencije i za poslovna i za privatna putovanja i vrlo sam zadovoljan.
  Profesionalna usluga i nevjerojatno povoljne cijene naravno vrlo su bitne, međutim detalji o kojima osobni agent vodi računa i razmišlja, jednostavno su van pameti (u najboljem mogućem smislu) i mislim da više nikada neću ni pokušati sam organizirati putovanje.
  Dr.sc. Mislav Majer , Zagreb – Hrvatska

  Početak bezbrižnog odmora uvijek bi trebao početi jednostavnim pronalaskom savršenog smještaja – HEI čini upravo to. Najbolji početak odmora!
  Michael King, Mr, , Australian Export Link Pty Ltd, Quakers Hill

  HEI mi je prije nekoliko godina preporučio moj Švedski kolega koji kao i ja redovito putuje svijetom – poslovno.
  Od tada, vjerni sam klijent HEI-a i koristio sam njihove usluge u mnogim državama. Preporučeni hoteli su uvijek centralno locirani i vrlo povoljni. Preporučio bi ih internacionalnim putnicima kako bi uživali u kvalitetnom smještaju i uživali u mnogim uštedama.
  Frank Dargan, Business Development Manager, Turfcare Group Limited, Kildare

  Kad pomislim koliko sam sati proveo na internetu u potrazi za last minute ponudama i koliko puta sam odsjeo u lošim hotelima ili čak i odustao od puta…
  Svemu je tomu došao kraj kad mi je prijatelj preporučio Hotel Express. Kad sam tek počeo putovati s HEI-em govorio sam si “ovo je predobro da bi bilo istinito”.. ali sad kad je HEI postao navika – vidim da nije!
  Thanks to the persons behind this great idea and to everyone working for OUR discount!
  S.F., Bergamo

  We are very pleased with Hotel Express! Our sales representatives are using the HEI as often as possible. Personally I have used them on private abroad travels, and it just works perfectly!
  Nina Ødegård, Diplomat Norge AS

  “We would like to commend the great cooperation we have with Hotel Express International. HEI services have made our journeys and hotel stays across Europe much more pleasant. Owing to the great assistance and prompt realization of hotel reservation, we no longer have to worry about the quality of accommodation on our travels.
  It is a great pleasure doing business with such an excellent and unique company which always offers more and tries to make every customer satisfied.”
  Veljko Marton, General Manager, Martimex d.o.o., Zagreb